Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rose McGowan

Skutočné meno: Rose Jane McGowan

Povolanie: herečka

Vek: 32 rokov

Dátum narodenia: 5. septembra 1973

Miesto narodenia: Florence, Taliansko

Výška: 168 cm.

Znamenie: Panna

Filmografia:
2002 Vacuums
2001 What About Joan - Maeve v epizodě: "Maeve"
2001 Mrtvá zóna /The Killing Yard/ (TV) - Linda Borus
2001 Strange Hearts - Moira
2001 Monkeybone - Kitty
2000 The Last Stop - Nancy
2000 Hromy a blesky /Ready to Rumble/ - Sasha
1999 Kiss & Tell - Jasmine
1999 Ďábelská hra /Jawbreaker/ - Courtney Alice Shayne
1999 God Is In the T.V. (video) - Jackie-O
1998 Southie - Kathy Quinn
1998 Sleeping Beauties - Sno Blo
1998 Phantoms - Lisa Pailey
1998 Charmed (TV seriál) - Paige Matthews-Halliwell
1998 Láska až za hrob /Devil in the Flesh/ - Debbie Strand
1997 Seed - Miriam
1997 Nowhere - Val Chick 3
1997 Lewis & Clark & George - George
1997 Vem mě s sebou /Going All the Way/ - Gail Ann Thayer
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV) - sama sebe
1996 Vřískot /Scream/ - Tatum Riley
1996 Bio-Dóm /Bio-Dome/ - Denise
1995 The Doom Generation - Amy Blue
1994 The Howard Stern Show (TV show) - sama sebe
1992 Encino Man - Nora
1990 True Colors - Suzanne v epizodě: "Life With Fathers"